Nieuws

Column Pieter Desmet in het tijdschrift Positieve Psychologie

Pieter Desmet is professor in ‘Design for Experience’ op de Faculteit Industrieel Ontwerpen in Delft. In zijn rubriek in het Tijdschrift Positieve Psychologie schrijft Pieter Desmet over inspirerende producten en diensten die zijn ontworpen met en door studenten Industrieel Ontwerpen. In deze vierde uitgave van dit jaar zet hij het effect uiteen wat de Fizzy en de Stickz op kinderen in ziekenhuizen heeft. Het magazine is hier verkrijgbaar en het volledige artikel is hier te lezen.

MEDICA 2017

Meedoen=Groeien was als deel van de 4TU inzending voor de Medica 2017 conferentie goed vertegenwoordigd. Gedurende de fair in Düsseldorf hebben professionals uit de medische industrie kennis kunnen maken met het Meedoen=Groeien project. Op 14 november heeft de secretaris-generaal van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport Erik Gerritsen de pitch van Patrizia D’Olivo  bijgewoond waarin zij de doelstelling en concepten van het project heeft uitgelegd.

Meedoen=Groeien bij Koffietijd op RTL4

In het programma koffietijd uitgezonden door RTL 4 waren Marco Rozendaal en Jannie Dijkstra Pinto Leite te gast. Marco natuurlijk in zijn rol als projectleider van Meedoen=Groeien en Jannie als moeder. Het stuk van de uitzending met het project is online te bekijken.

Klik hier voor de Koffietijd uitzending met het Meedoen=Groeien project.