Mr.V

Mr.V is een soort slimme kauwgombalautomaat. Met Mr.V kunnen familieleden elkaar dagelijks verrassen. De ‘V’ van Mr.V staat voor ‘Verrassing’. Mr.V geeft namelijk graag kleine verrassingen. Het doel is om families een gezond en normaal gezinsleven te helpen behouden, ook al is het kind onder behandeling. Met Mr.V worden zowel het kind als andere familieleden er namelijk aan herinnert om even een pauze te nemen van stressvolle routines en te genieten van gezellige momenten samen of na te denken over wat hen gelukkig maakt.

Mr.V nodigt de familie uit om leuke ideeën te verzamelen
De hele familie kan complimenten, wat ze graag samen willen doen of grapjes opschrijven
Geef je bericht aan Mr.V
Als het hoofd van Mr.V vol zit, deelt hij één van de ideeën
Het idee van Mr.V kan met de familie of een vriend gedeeld worden
Mr.V en zijn verrassing

De familie wordt uitgenodigd om het hoofd van Mr.V te vullen met complimenten, grapjes, kleine snoepjes of iets wat je samen wil doen of delen. Wanneer het hoofd van Mr.V dan vol zit met ideeën, zal hij de plastic ballen met ideeën gaan husselen om er op een willekeurig moment op de dag één in de dispenser op de bodem te laten vallen. Iedereen uit de familie mag de verrassingen van Mr.V verzamelen. Op een speelse manier herinnert Mr.V de familie aan wat ze leuk vinden, om een pauze te nemen van de dagelijkse activiteiten of om te lachen en positief te denken.

Mr.V is het liefst in de woonkamer van het gezin voor dagelijks gebruik. Mr. V heeft een groot hoofd vol ideeën om het gezin te helpen samen leuke dingen te blijven doen en te genieten van de kleine momenten samen. Maar de ideeën van Mr. V moeten wel bijgevuld en verrijkt worden. Het gezin kan op deze manier hun eigen activiteiten voorstellen aan Mr. V, en krijgt daarmee controle. Langzaam zal de participatie van de familie weerspiegeld worden in de nieuwe gewoontes en activiteiten van de familie. Dit draagt bij aan optimisme voor de toekomst en waardering voor de kleine dingen die de familie een sterke en veilige omgeving maken voor het kind om te ontwikkelen.