Draw-Wall

Draw-Wall is een speelse installatie, die kinderen en ouders stimuleert zich te uiten via tekenen. Door op de muur te tekenen kunnen kinderen bewust of onbewust hun emoties uiten en hierop reflecteren. Daarnaast laat Draw-Wall kinderen creatief en ontspannen zijn door op te gaan in de tekenactiviteit.

Creatief met Draw-Wall
Draw-Wall in het ziekenhuis
Draw-Wall

Draw-Wall is bedoeld voor in de familiekamer. Het tekenen gebeurt met een digitale spuitbus, en de installatie helpt kinderen of ouders verschillende basistechnieken te leren. Daarnaast kunnen zij dagelijks een uitdagende tekenopdracht ontvangen en die op hun eigen manier uitvoeren. Op de lege muur van Draw-Wall is er alle vrijheid om zelf te creëren. Alle tekeningen kunnen worden opgeslagen om later te delen met bijvoorbeeld vriendjes of familie..

Draw-Wall is een goede manier om de interesse voor tekenen bij kinderen tussen de 8 en 12 jaar aan te wakkeren. Tekenen kan kinderen en ouders op een creatieve manier inzicht geven in wat hen gevoelsmatig bezighoudt, en biedt aanknopingspunten om hierover te praten. Daarnaast is het een leuke activiteit om je in te verliezen, de tijd te vergeten en samen iets te creëren. Doordat het product op verschillende manieren uitdaagt, kan iedereen meedoen!