Break

Break geeft jongeren de kracht om zelf om te gaan met negatieve gevoelens. Als je kanker krijgt kan er veel veranderen voor jezelf en in je omgeving, waar je niet altijd de controle over hebt. Dit kan je onzeker, verdrietig of boos maken. Met Break maak je zelf de keuze om dit te veranderen door een positieve boost te krijgen.

Luister je gekozen liedje met Break
Break
Video over Break

Break bestaat uit twee delen, een app en een wearable die aan de kabel van een koptelefoon gehangen kan worden. Als je Break buigt speelt het een liedje af dat je van tevoren hebt uitgekozen. Bijvoorbeeld een liedje dat je blij maakt of iets speciaals voor je betekent.
Ook kan je Break uitdelen aan vrienden en familieleden. Als de Breaks fysiek met elkaar verbinden, worden de persoonlijke liedjes uitgewisseld. Zo kun je met Break ook naar andermans liedje luisteren.

Break is een coole, moderne accessoire die je leven een stuk positiever maakt. Het geeft je zelf de kracht om jouw gevoelens over een situatie te veranderen! Door Break te gebruiken, luister je naar een liedje dat je gevoelens op een positieve manier beïnvloedt. Door je liejde te delen met vrienden en familieleden voel je je meer verbonden met elkaar en geef je elkaar op een ander manier steun op moeilijke momenten.