Beagle

Beagle is een uitdagend, interactief spel door het ziekenhuis. Het is bedoelt voor jongeren met Cystic Fibrose (CF) die maar op een paar momenten per dag van hun kamer mogen. In deze ‘stapuren’ nodigt of daagt Beagle hen uit om op pad te gaan en lol te beleven in het ziekenhuis.

Video over Beagle
Je kan Beagle in het hele ziekenhuis vinden
Gebruik je telefoon of tablet om Beagles te vinden
Beagle

Beagles zijn bluetooth beacons die door het ziekenhuis verspreid zijn. Je kunt ze vinden met een speciale app op je telefoon of tablet. Zodra je een Beagle gevonden hebt mag je zelf bepalen wat je er mee gaat doen. Ergens verstoppen, een foto of bericht uploaden voor de volgende vinder, een challenge verzinnen of uitvoeren, een geintje uithalen, het is aan jullie!

Via de zoektocht naar Beagles kom je op nieuwe vreemde, grappige of toffe plekken in het ziekenhuis. Je komt op een leuke en veilige manier (indirect) in contact met andere leeftijdsgenoten (met CF) die ook zijn opgenomen. Je kunt lachen, iets liefs doen voor elkaar en op je eigen manier het ziekenhuisverblijf leuker maken. Beagle brengt je in beweging.